Over ons

Over ons

Leferink Document Works is uw innovatieve, betrouwbare en professionele kennispartner op het gebied van alle document gerelateerde en informatieprocessen. Samen met onze 35 medewerkers ondersteunen wij organisaties door totaalconcepten te bieden op het gebied van document management, printoplossingen en audiovisuele middelen. Wij onderscheiden ons in de markt door marktkennis en begrip van de processen te koppelen aan hoogwaardige technologische expertise, klantgerichtheid en flexibiliteit. Onze eigen technische dienst beheerst ons volledige portfolio en is van grote waarde in ons concept van totale ontzorging. Leferink Document Works is onderdeel van het Huis van Leferink en bestaat ruim 45 jaar.

Missie en Visie

Grip op documenten, dat is wat wij voor onze klanten willen. Grip, zodat u zo efficiënt en effectief mogelijk kunt werken, in control bent en zich kunt concentreren op uw kerntaken. Wij analyseren documentstromen, adviseren over optimalisatie hiervan en begeleiden implementatie en transitie. Met onze oplossingen werken we aan een werkomgeving die klaar is voor de toekomst.

Wij geloven in een langdurige samenwerking met onze klanten. Het aanbieden van een totaalconcept, waarbij maximale ontzorging centraal staat, is hierbij het uitgangspunt. Daarbij houden we rekening met economische wensen en de veranderingen in de maatschappij.

Onze kernwaarden

 • Onafhankelijk

  Wij zijn een multibrand leverancier met een eigen service-afdeling. Hierdoor kunnen wij snel en flexibel reageren en maatwerkoplossingen bieden.

 • Oplossingsgericht

  Wij werken oplossingsgericht. Door onze platte organisatie met 35 gedreven, betrokken en professionele medewerkers hebben we korte doorlooptijden en kunnen wij snel schakelen. Dit gecombineerd met financiering en service in eigen beheer en flexibele contracten zijn wij voor u een flexibele businesspartner.

 • Betrokken

  Wij geloven in langdurige samenwerking met onze klanten, waarbij wij altijd aandacht hebben voor het stimuleren van duurzaamheid en betrokkenheid bij het milieu, welzijn en de samenleving.

 • Kundig

  We hanteren de partnergedachte: “kennis en kunde moet je delen”. Dit doen we door transparant te zijn en u op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen.

 • Nuchter

  Zeg wat je doet en doe wat je zegt. Geen loze beloftes. Afspraak is bij ons afspraak.

Zet uw eerste stap naar een geoptimaliseerd bedrijfsproces

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Sluit deze popup