Narrowcasting

Narrowcasting oplossingen

Narrowcasting is het door middel van audiovisuele displays benaderen van een of meer specifieke doelgroepen, op een specifieke plaats en op specifieke momenten. De bedoeling is dat de content zo veel mogelijk op maat is gesneden voor de ontvanger. Narrowcasting kent inmiddels vele namen: digital signage, digital out of home (DOOH), electronic signage networks, digital in-store merchandising, electronic display networks, flashdisplays, retail television, captive audience networks, out-of-home media networks, digital media networks, electronic billboards, electronic point of communication.

Digitale bewegwijzering

Door op de juiste locaties displays te plaatsen met daarop de diverse bestemmingen binnen een gebouw of andere omgeving, kunt u bezoekers de juiste weg wijzen. Uiteraard kunt u de beelden ook combineren met een commerciële boodschap.

Interactieve narrowcasting

Interactieve narrowcasting is een nieuwe vorm van narrowcasting, waarbij klanten actief invloed uitoefenen op de informatie die zij ontvangen. Interactieve narrowcasting maakt gebruik van touchscreens of schermen die met touchpanels worden aangestuurd. Content is informatiever en branded. Analyse van het gebruik van aanraakschermen levert u interessante data en inzichten op waardoor u nog beter kunt sturen.

Persoonlijke boodschap

Door gebruik te maken van recognition-techniek (camera-registratie) kunt u content op de individuele ontvanger afstemmen. Het systeem registreert de ontvanger en op basis van deze registratie wordt bepaald welke informatie er uitgezonden wordt.

Interne communicatie

Ook voor interne communicatie is narrowcasting geschikt. Denk aan het uitzenden van nieuws namens de OR of het MT, actuele vacatures, personeelsactiviteiten, het menu van het bedrijfsrestaurant, reserveringen van gemeenschappelijke ruimtes, bedrijfsresultaten, het laatste nieuws, verkeersinformatie of webcasting.

Hardware en software voor narrowcasting

Leferink Document Works levert zowel hardware als software. Hierdoor sluiten deze naadloos op elkaar aan. Met onze narrowcasting oplossingen kunt u op een zeer eenvoudige en aantrekkelijke wijze uw boodschap bij uw doelgroep onder de aandacht te brengen.

Branches

 • Restaurants en café’s

  dag- of weekmenu’s, openingstijden, kortingen en arrangementen

 • Hotels

  zaalinformatie vergaderingen, openingstijden restaurants, welke arrangementen verkrijgbaar zijn bij de receptie

 • Gezondheidszorg

  informeren over producten en diensten, bewegwijzering, het veraangenamen van wachttijden door bijv. het actuele nieuws en weer

 • Vervoer

  aanbiedingen of acties, actuele vertrektijden, aangepaste dienstregelingen, route-informatie

 • Onderwijs

  aankondiging van activiteiten, roosterwijzigingen, dagmenu’s, gevonden voorwerpen

 • Sportverenigingen

  sportnieuws, wedstrijduitslagen, trainingstijden, aankondiging van activiteiten

 • Makelaars

  actueel woningaanbod, informatie over dienstverlening, verkoop advertentieruimte

Zet uw eerste stap naar een geoptimaliseerd bedrijfsproces

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Sluit deze popup