Hardware

Hardware

Een modern, verantwoord en kostenefficiënt printbeleid. Wij weten als geen ander hoe het printbeleid en een geoptimaliseerd printerpark kunnen bijdragen aan een duurzame bedrijfsvoering en efficiënte werkomgeving. Deze kennis delen we graag met u.

Budgetbewust printen

Met een geoptimaliseerd printerpark van Leferink Document Works bent u ervan verzekerd dat u niet te veel betaalt voor uw prints en kopieën. Met printers en multifunctionals (MFP) die volledig zijn afgestemd op uw wensen en verbruik, bespaart u op de operationele kosten van uw bedrijf. Met een budgetbewust printbeleid kunt u de kosten nog verder terugdringen. Wij helpen u graag bij het opzetten van een budgetbewust printbeleid.

Milieubewust printen

De toekomst van onze planeet vinden wij belangrijk. Daarom leveren wij apparatuur die voldoet aan de strengste milieueisen en milieukenmerken als “Energy Star”, “Der Blauwe Engel” en de Scandinavische “Zwaan” en stimuleren wij milieuvriendelijk printen. Wilt u ook met een milieubewust printbeleid een bijdrage leveren aan een verantwoorde bedrijfsvoering?
Wij informeren u graag.

Oplossingen

Wij helpen u bij het creëren, archiveren, beheren, verspreiden, verwerken, controleren, (draadloos) printen en beveiligen van uw documenten. Enkele voorbeelden van processen hierbij zijn:

 • Verwerking van inkomende post

  Het scannen van de ontvangen poststukken, waarna u deze digitaal (via e-mail of via software voor documentbeheer) kunt laten afleveren bij de juiste personen of afdelingen.

 • Contractbeheer

  De contracten van uw medewerkers kunnen terugzoeken, zonder daarvoor uw werkplek te hoeven verlaten. U heeft op ieder moment inzicht in de status van een contract en ontvangt tijdig een herinnering bij aflopende contracten.

 • Factuurverwerking

  Altijd een actueel overzicht van de openstaande facturen. Na goedkeuring en het geven van de betalingsopdracht worden facturen automatisch gearchiveerd. Uit het oog, maar wel veilig opgeslagen in het archief. Daardoor kunt u zich niet meer vergissen in de status van een factuur.

 • Archivering klantcorrespondentie

  Natuurlijk wilt u graag kunnen terugzoeken welke afspraken u heeft gemaakt met uw klanten. Daarvoor is het van essentieel belang dat e-mails op een heldere wijze worden gearchiveerd. Zoeken op datum, persoon of op inhoud maakt het terugvinden van informatie gemakkelijk.

Zet uw eerste stap naar een geoptimaliseerd bedrijfsproces

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Sluit deze popup