Consultancy & Trainingen

Grip op uw documentstromen

De werkplek verandert. Steeds meer wordt op kantoor en onderweg op tablets en smartphones of thuis op de privé computer gewerkt. Door cloud, sociale media en virtuele samenwerking verandert ook de manier van werken. Deze ontwikkelingen hebben gevolgen voor uw documentstromen. Wij helpen u uw documentstromen eenvoudig, veilig en beheersbaar te houden. Met onze consulting en projectmanagement diensten krijgt u inzicht in de documentstromen binnen uw organisatie en stellen wij een optimalisatie advies voor u samen. Onze projectleiders zijn Prince II gecertificeerd. Daarmee bent u verzekerd van een doelgerichte en risicovrije aanpak tijdens het implementatietraject.

Onze werkwijze

Leferink Document Works heeft een solide aanpak uitgewerkt die bestaat uit drie stadia:

  1. Analyse en optimalisatie
  2. Beveiliging en integratie
  3. Automatisering, vereenvoudiging en rapportage
1. Analyse en optimalisatie

Onze documentspecialisten zetten de beste inventarisatietools en documentproceskennis in voor het creëren van inzicht in de documentstromen binnen uw organisatie.

Security Assessment

Document beveiliging en IT integratie zijn de kernbegrippen voor deze dienst. Onze document management experts analyseren kritische bedrijfsprocessen en bijbehorende documentstromen door middel van interviews binnen uw organisatie. Optioneel kunnen ook hack tests onderdeel uitmaken van deze dienst.

Site Survey

In deze survey bepalen we de geschiktheid van fysieke ruimtes, looproutering en afstand tot bijvoorbeeld printer scenario’s. Ook bepalen we het draagvermogen van liften en vloeren en beoordelen we de geschiktheid van netwerk en stroomvoorziening. Vervolgens bespreken we met u de oplossingen voor de geïnventariseerde knelpunten. U kunt daarbij denken aan digitaliserings- en printreductie oplossingen, output management oplossingen en oplossingen voor het verhogen van de efficiëntie.

2. Beveiliging en integratie

Nu de omgeving in kaart is gebracht kunnen we uw documentprocessen volledig integreren met uw IT omgeving. De integratie voldoet aan de vereisten voor informatiebeveiliging en compliance (informatiebewaarplicht, etc.). We maken daarbij gebruik van de laatste authenticatie en encryptie technologieën, als ook virusbeveiliging en harddisk wiping procedures. Eveneens kunnen we oplossingen bieden voor integratie op tablets of smartphones.

3. Automatisering, vereenvoudiging en rapportage

De verbetervoorstellen zijn in uw IT landschap geïntegreerd. Dan volgt het stadium van optimalisatie van deze omgeving en digitalisering van papieren documenten. Met onze document management oplossingen optimaliseren en vereenvoudigen wij uw workflows. Ook leggen we tijdens dit stadium de basis voor het rapporteren over beschikbaarheid en implementeren we tools die de beveiliging en onderhoudsbehoefte van uw middelen monitoren.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Sluit deze popup