Interactief lesgeven

De uitdagingen in het onderwijs zijn groot. Het nieuwe leren (mobile en blended) betekent een meer actieve vorm van onderwijs. Integratie van de verschillende devices (zowel eigen als van leerlingen, BYOD) binnen het onderwijs is noodzakelijk en komt ten goede aan het interactief lesgeven. Technologieën volgen elkaar in hoog tempo op. Dit leidt tot een stortvloed aan informatie voor zowel leerkracht als leerling. Om in deze zee van informatie zo comfortabel mogelijk les te geven, biedt Leferink Document Works slimme oplossingen.

Hierbij kunt u bijvoorbeeld  denken aan onze stemversterkingsoplossingen en oplaadkasten voor tablets, iPads en laptops, maar ook aan softwaregerelateerde oplossingen zoals, papierloos vergaderen, narrowcasting, Sharepointoplossingen voor interne communicatie of mobiele printoplossingen.

Oplossingen

  • Stemversterkingssystemen

    Een stemversterkingssysteem reduceert het ziekteverzuim wegens stemklachten en verbetert de schoolresultaten van uw leerlingen doordat de leerkracht beter verstaanbaar is. Lees meer >

  • Veilig opberg- en oplaadsystemen voor devices

    Steeds vaker worden laptops en tablets ingezet ter ondersteuning en verrijking van de lessen. Laptops, iPads en soortgelijke mobiele devices zijn diefstalgevoelig. Met een veilig opberg- en oplaadsystemen voor devices beperkt u de kans op diefstal en heeft u altijd opgeladen devices ter beschikking. Lees meer >

Meer informatie over interactief lesgeven?

Meld u aan voor onze onderwijs nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van ICT in het onderwijs.

Sluit deze popup