Opberg en oplaadsystemen

ICT in het onderwijs neemt een hoge vlucht. Steeds vaker worden laptops en tablets ingezet ter ondersteuning en verrijking van de lessen. Laptops, iPads en soortgelijke mobiele devices zijn zeer gewilde objecten voor dieven en inbrekers. Daarom is het van belang dat deze tijdens of na schooltijd niet onbevoegd achtergelaten worden. De veilige opberg en oplaadkasten Leba waarin schoollaptops, tablets, iPads of mobiele devices van uw leerlingen opgeborgen kunnen worden, biedt uitkomst.

Opladen en synchronisatie

De opberg en oplaadkasten Leba zijn zo ingericht dat ze ook laptops, iPads en tablets kunnen opladen en synchroniseren. Zo blijft uw les optimaal, met werkende mobiele devices. Voor de iPads worden de data automatisch gesynchroniseerd op de master Mac zodra de iPads zijn aangesloten in het opbergsysteem. Hierdoor kunt u eenvoudig en snel software en data op meerdere iPads tegelijk onderhouden.

Veilig bewaren en opladen van mobiele devices

Brochure veilig bewaren en opladen

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Organisatie

Opberg en oplaadkasten Leba

Leba NoteLocker

NoteLocker is een modulair en flexibel kastensysteem om te bewaren en op te laden. In elk vak kan de laptop, tablet, iPad, mobiele telefoon, iPod en andere apparaten veilig opgeborgen en tegelijkertijd opgeladen worden.

Opberg en oplaadkasten Leba: staand, hangend, verrijdbaar

De Leba NoteLocker is leverbaar als staande kast met maximaal 16 vakken in elke zuilenrij. Echter is de NoteLocker ook leverbaar hangend aan een muur, met 4 of 6 vakken per zuilenrij. Beide varianten van de Leba Notelocker zijn leverbaar in vele kleuren en sloten.

Tot slot is het mogelijk om de laptop, iPad of tablet op het netwerk aan te sluiten via een kabelaansluiting, zodat software-onderhoud op de stationaire machines kan plaatsvinden.

Leba NoteCart

De Leba NoteCart is ideaal voor het bewaren, opladen én transporteren van laptops, iPads en tablets. De Leba NoteCart is verkrijgbaar in drie varianten: voor 12, voor 16 en voor 24 stuks. Alle NoteCart varianten hebben een apart vak ten behoeve van de stroomvoorziening.