Case Gildeprint

Gildeprint is een zelfstandige fullservice drukkerij met jarenlange ervaring met het produceren van boeken, magazines, proefschriften en huisstijlen.

Met een team van 11 medewerkers denkt en handelt Gildeprint in communicatie-oplossingen die beginnen bij de uitdaging(en) van hun relaties. Steeds met het uitgangspunt: wat is het doel van deze middelen en wat wordt hiermee bereikt? Deze aanpak leidt niet alleen tot verdere efficiency, maar doorgaans ook tot kostenbesparingen. Door vakmanschap en deze aanpak groeit Gildeprint in een uitdagende markt.

  • Klant: Gildeprint
  • Doel: Digitale factuurverwerking
  • Website: Gildeprint.nl
Peter Hendriks

‘Het grootste voordeel is dat we facturen niet kwijt kunnen raken en dat we ze overal kunnen accorderen, waar we ook zijn.’

Peter HendriksGildeprint

Digitale factuurverwerking bij Gildeprint

Gildeprint ontvangt zo’n 2500 facturen per jaar. Voorheen gingen die na binnenkomst handmatig de organisatie in om goedgekeurd te worden door alle verantwoordelijken. Waarna ze in het financieel systeem gezet werden, ter betaling. Vooral het goedkeuringsproces kostte veel tijd. Voor procesoptimalisering klopte Gildeprint aan bij Leferink Document Works. Leferink snapte precies wat Gildeprint wilde. Een efficiënte en snelle factuurverwerking. Dit gebeurt nu geheel automatisch. Zodat Gildeprint meer tijd heeft voor zaken waar ze goed in zijn: het uitvoeren van drukwerk en het adviseren over opmaak, verkoop en schrijven van boeken.