Case DWK

Het Deurwaarders- en Incassobureau (DWK) Enschede is een veelzijdig en modern juridisch bedrijf. De tien personeelsleden van DWK Enschede verzorgen juridische diensten aan MKB en MKB+ organisaties. De werkzaamheden lopen uiteen van het innen van vorderingen tot het ontruimen van woningen. Daarnaast geven ze ook juridisch advies.

Directeur Dobber en de heer Vos

Als wij betalen voor prints die we niet maken, dan wordt dat kenbaar gemaakt en besproken.

Directeur Dobber en de heer VosDeurwaarders- en Incassobureau (DWK) Enschede

Al ruim 40 jaar vertrouwen in Leferink

“We kennen eigenlijk geen tijd zonder Leferink, het begon 40 jaar geleden met de aanschaf van typmachines en inmiddels gebruiken we moderne Ricoh machines”, aldus Roelof Vos, administratief boekhouder bij DWK Enschede. Bij Leferink Document Works was de afname van het printvolume een signaal om nader te kijken naar alternatieven. DWK werkt sinds een tijd met een compleet gedigitaliseerd systeem, die een blijvende verlaging in het aantal afdrukken met zich mee brengt. DWK maakte gebruik van een multifunctional met postvakjes ernaast, om er voor te zorgen dat afdrukken voor diverse medewerkers niet door elkaar raakten. In de nieuwe oplossing die door Leferink werd aangeraden en geïmplementeerd, zijn de postvakjes vervangen door follow-me-printing. De printopdrachten worden pas vrijgegeven wanneer de gebruiker zich met een code identificeert bij de multifunctional.

Leferink-Document-Works-samenwerking-met-Deurwaarders-en-Incassobureau-Enschede-DWKVertrouwen is de voornaamste reden dat DWK Enschede al 40 jaar klant is bij Leferink. “Als deurwaarders– en incassobureau heb je te maken met strakke deadlines. Dan moet je erop kunnen vertrouwen dat het allemaal werkt”, aldus directeur Jeroen Dobber. Zo werd de terugloop van het printvolume duidelijk gecommuniceerd. “Als wij betalen voor prints die we niet maken, dan doet Leferink er iets aan”.