Publieke sector

Trends in de publieke sector

Organisaties in de publieke sector  staan voor diverse uitdagingen. Bedrijven en burgers verwachten een klantgerichte organisatie. Professionalisering, optimale service (hospitality) en eigen regie staan hierbij centraal. Dit resulteert in veel interne en externe (digitale) communicatie. Deze communicatie, waarbij medewerkers steeds meer verschillende devices gebruiken, moet veilig en in overeenstemming met wet- en regelgeving (compliance) plaatsvinden. Zowel intern als extern moet meer rekenschap worden afgelegd. Accountability is de maatstaf: resultaten moeten zichtbaar zijn en keuzes moeten worden verantwoord. Tegelijkertijd staat de wens om duurzaam te opereren hoog op de agenda. Kortom, cliënten eisen steeds meer. De benodigde investeringen hiervoor liggen echter steeds meer onder de loep.

Flexibilisering van arbeid vraagt om flexibele werkplekken en op een veilige, flexibele manier gebruik maken van verschillende devices waarbij compliance wordt gewaarborgd.

Uitdagingen in de publieke sector

Een belangrijke uitdaging ligt in het besparen van kosten door een verhoogde efficiëncy van de bedrijfsvoering. Dit kan worden gerealiseerd door bedrijfsprocessen te optimaliseren, processen te digitaliseren en samenwerking, onderling en tussen cliënten, verder te verbeteren.
Leferink Document Works helpt u met het beheer van uw informatieprocessen. Wij bieden duurzame oplossingen die rekening houden met toekomstige ontwikkelingen. Onze document– en printoplossingen helpen u bedrijfsprocessen te optimaliseren en papierstromen te reduceren. Hierbij kunt u denken aan het veilig samenstellen, versturen, ontvangen, delen en beheren van vertrouwelijke cliënt- of managementinformatie (business intelligence). Met behulp van audiovisuele middelen maakt u collaboration en efficiënte samenwerking tussen uw medewerkers onderling en met uw cliënten mogelijk.

Zet uw eerste stap naar een geoptimaliseerd bedrijfsproces

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Algemene nieuwsbrief

* indicates required
value=””>


Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Sluit deze popup