Onderwijs

Trends in het onderwijs

De uitdagingen in het onderwijs zijn groot. Het nieuwe leren (mobile en blended) betekent een meer actieve vorm van onderwijs. Integratie van de verschillende devices (zowel eigen als van leerlingen, BYOD) binnen het onderwijs is noodzakelijk. Technologieën volgen elkaar in hoog tempo op. Dit leidt tot een stortvloed aan informatie. Deze informatie moet op het juiste moment, plek en vorm beschikbaar en toegankelijk zijn voor de juiste medewerker of leerling. Uiteraard moet hierbij de privacy worden gewaarborgd. Hoe in te spelen op deze ontwikkelingen, rekening houdend met een steeds beperkter budget, vormt voor veel scholen een uitdaging.

Een belangrijke uitdaging ligt in het besparen van kosten door een verhoogde efficiëncy van de bedrijfsvoering. Dit kan worden gerealiseerd door bedrijfsprocessen te optimaliseren, processen te digitaliseren en samenwerking, onderling en met leerlingen, verder te verbeteren.

Leferink Document Works helpt u met het beheer van uw informatieprocessen. Wij bieden duurzame oplossingen die rekening houden met toekomstige ontwikkelingen. Onze document- en printoplossingen helpen u om vernieuwingen in onderwijs door te voeren. Met als resultante interactiever onderwijs, efficiëntere werkprocessen en een reductie in papierstromen. Met behulp van audiovisuele middelen maakt u efficiënte samenwerking (collaboration) tussen uw medewerkers onderling en met uw leerlingen mogelijk. Diverse onderwijs instellingen gingen u al voor, met digiborden en touchscreens en opberg- en oplaadkasten voor tablets en iPads  (automatisch opladen van iPad en tablet) en laptops.

Zet uw eerste stap naar een geoptimaliseerd bedrijfsproces

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief voor scholen

* indicates required
Algemene nieuwsbrief

* indicates required
value=””>


Meld u aan voor onze onderwijs nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van ICT in het onderwijs.

Sluit deze popup