Notariaat

Trends in het notariaat

Het notariaat is volop in beweging. Project KEI (Kwaliteit en Innovatie rechtspraak) zorgt voor modernisering van het procesrecht en implementatie van verplicht digitaal procederen door professionele procespartijen. De digitaliseringsslag is de komende jaren een uitdaging voor het notariaat. Maar dat is niet het enige. Concurrentie van branchevreemde partijen neemt toe en zorgt voor verdere concurrentie op prijs. Klanten zoeken eerst zelf alvorens een specialist in te schakelen: het onderscheidend vermogen van de notaris wordt steeds belangrijker. Digitalisering, zowel extern (dienstverlening) als intern (bedrijfsvoering, processen en digitale dossiers), is noodzakelijk om effectief en efficiënt te werken. Bovendien maakt digitalisering het mogelijk om te differentiëren in prijs- en klantbenadering.

Het optimaliseren van bedrijfsprocessen en efficiënter (digitaler) samenwerken, onderling en tussen klanten is een belangrijk aandachtspunt binnen het notariaat.

Digitale dossiers

Leferink Document Works helpt u met het beheer van uw informatieprocessen. Wij bieden duurzame oplossingen die rekening houden met toekomstige ontwikkelingen binnen uw branche. Onze document– en printoplossingen helpen u bedrijfsprocessen te optimaliseren, papierstromen te reduceren en digitale dossiers te creëren. Hierbij kunt u denken aan het veilig samenstellen, versturen, ontvangen, delen en beheren van vertrouwelijke management- of klantinformatie. Privacybescherming staat hierbij centraal. Met behulp van audiovisuele middelen maakt u een efficiënte en effectieve samenwerking binnen uw kantoor mogelijk. Hierbij kunt u denken aan videoconferencing, narrowcasting en papierloos vergaderen.

Zet uw eerste stap naar een geoptimaliseerd bedrijfsproces

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Algemene nieuwsbrief

* indicates required
value=””>


Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Sluit deze popup