Industrie

Trends in de industrie

De industrie is volop in beweging. Daarnaast zullen bedrijven, ter versterking van het innovatief vermogen, actief op zoek moeten gaan naar samenwerkingsverbanden met andere bedrijven binnen de sector, klanten en toeleveranciers.

Het inspelen op klantwensen vraagt om een nauwe samenwerking met de klant, zo wordt meer inzicht verkregen in diens behoefte. Om echt toegevoegde waarde aan klanten te bieden, is diepgaande kennis van de bedrijfsvoering, pro-actief relatiebeheer en het managen van klantinformatie (CRM) noodzakelijk. Klantgericht ontwikkelen en produceren is een vereiste in de markt. Hierbij moet de industrie (ultra)-korte levertijden kunnen garanderen. Daarnaast verwacht de klant veel flexibiliteit. Door zich te specialiseren en te focussen op kerncompetenties brengt men focus aan. Digitalisering, zowel binnen de onderneming (processen) als richting de klant (portals), is noodzakelijk. Procesinnovatie en automatisering zijn belangrijke aspecten die de productiviteit kunnen verhogen en aan de andere kant kosten kunnen beheersen.

Een belangrijke kostenbesparing ligt in het verhogen van efficiëncy en effectiviteit. Dit kan worden gerealiseerd door bedrijfsprocessen te optimaliseren, processen te digitaliseren en samenwerking, onderling en tussen klanten, verder te verbeteren.

Leferink Document Works helpt u met het beheer van uw informatieprocessen. Wij bieden duurzame oplossingen die rekening houden met toekomstige ontwikkelingen binnen uw branche. Onze document– en printoplossingen helpen u bedrijfsprocessen te optimaliseren en papierstromen te reduceren. Hierbij kunt u denken aan het veilig samenstellen, versturen, ontvangen, delen en beheren van vertrouwelijke management- of klantinformatie. Door gebruik te maken van onze audiovisuele middelen maakt u collaboration en efficiënte samenwerking binnen uw bedrijf mogelijk.

Solutions

Zet uw eerste stap naar een geoptimaliseerd bedrijfsproces

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Algemene nieuwsbrief

* indicates required
value=””>


Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Sluit deze popup