Gezondheidszorg

Trends in de gezondheidszorg

Innovaties, bijvoorbeeld op het gebied van domotica en zelftesten voor preventie en screening, mondige patiënten en vergrijzing leiden tot een stijging van de vraag, terwijl zorgverzekeraars de zorgkosten minder willen laten toenemen om zo de zorgpremies betaalbaar te houden; Zorg dichtbij de patiënt is de trend. Kwaliteit, gastvrijheid en beleving zijn daarbij sleutelwoorden. En e-health (gebruik van ICT en met name internettechnologie om gezondheid en gezondheidszorg te ondersteunen en te verbeteren) is niet meer weg te denken. Innovatie in de zorg zet door en is hard nodig om de zorgvraag te kunnen blijven beantwoorden.

Een belangrijke kostenbesparing in de zorg kan worden gerealiseerd door processen te digitaliseren en samenwerking, tussen zorgverleners onderling (1e lijn en 2e lijns) en tussen zorgverlener en patiënten, verder te verbeteren.

Leferink Document Works helpt u met het beheer van uw informatieprocessen. Wij bieden duurzame oplossingen die rekening houden met toekomstige ontwikkelingen binnen uw branche. Onze document– en printoplossingen helpen u papierstromen te reduceren en bedrijfsprocessen te optimaliseren. Hierbij kunt u denken aan het veilig versturen, ontvangen, delen en beheren van vertrouwelijke cliënt/patiëntinformatie (EPD). Door gebruik te maken van onze audiovisuele middelen voor patiëntenlogistiek, narrowcasting maar ok oplossingen als videoconferencing en dossierloos vergaderen, maakt u collaboration en efficiënte samenwerking in de zorg mogelijk.

Zet uw eerste stap naar een geoptimaliseerd bedrijfsproces

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Algemene nieuwsbrief

* indicates required
value=””>


Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Sluit deze popup