Accountancy

Trends in de accountancy

De branche van accountants en administratiekantoren is volop in beweging. Digitalisering, zowel binnen de onderneming (processen) als richting de klant (portals), is noodzakelijk: de omzet uit controle en audit werkzaamheden staat fors onder druk. De huidige tijd vraagt niet alleen om samenwerking binnen de branche maar om bredere samenwerkingsvormen bijvoorbeeld met software-ontwikkelaars. Het inspelen op klantwensen vraagt om een nauwe samenwerking met de klant, zo wordt meer inzicht verkregen in diens behoefte. Om echt toegevoegde waarde aan klanten te bieden, is diepgaande kennis van de bedrijfsvoering, documentstroom optimalisatie, pro-actief relatiebeheer en het managen van klantinformatie (CRM) noodzakelijk.

Een belangrijke kostenbesparing in de branche van accountants en administratiekantoren ligt in het verhogen van efficiency en effectiviteit. Dit kan worden gerealiseerd door bedrijfsprocessen en documentstromen te optimaliseren, processen te digitaliseren en samenwerking, onderling en tussen klanten, verder te verbeteren.

Documentstroom optimalisatie

Leferink Document Works helpt u met het beheer van uw informatieprocessen. Wij bieden duurzame oplossingen die rekening houden met toekomstige ontwikkelingen binnen uw branche en ondersteunen u bij documentstroom optimalisatie. Onze document- en printoplossingen helpen u bedrijfsprocessen te optimaliseren en papierstromen te reduceren. Hierbij kunt u denken aan het veilig samenstellen, versturen, ontvangen, delen en beheren van vertrouwelijke management- of klantinformatie (onder andere CRM). Door gebruik te maken van audiovisuele middelen, narrowcasting of videoconferencing maakt u collaboration en efficiënte samenwerking binnen uw bedrijf mogelijk.

Zet uw eerste stap naar een geoptimaliseerd bedrijfsproces

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Algemene nieuwsbrief

* indicates required
value=””>


Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Sluit deze popup